Zamena veličine i zamena artikla

Kompanija Danis Style d.o.o je u potpunosti posvećena izradi I prodaji proizvoda izuzetnog kvaliteta. Ukoliko se ipak dogodi da niste zadovoljni nekim od naših proizvoda imate pravo da ga zamenite.

Nakon što ste na web sajtu poručili neki od naših artikala za koji ste nakon prijema utvrdili da Vam ne odgovara, u pogledu veličine ili bilo koga drugog atributa, molimo Vas da nas odmah kontaktirate.

Postupak zamene je izuzetno jednostavan:Na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. nam dostavite popunjen obrazac za zamenu artikla.

  1. Potvrdićemo Vam prijem istog i prosledićemo Vam dalje instrukcije za zamenu artikla.
  2. Vaša molba za zamenu proizvoda će u najkraćem roku biti obrađena, a o ishodu ćemo Vas obavestiti pisanim putem (email adresa sa koje je obrazac za zamenu artikla primljen).
  3. Nakon što nam dostavite Vašu saglasnost za predloženo rešenje pristupićemo brzom i efikasnom rešenju Vaše molbe za zamenu.

Artikl koji ste kupili a koji želite da nam vratite možete da zamenite za isti artikl u drugoj veličini ili boji / kombinaciji boja, možete da zamenite za drugi artikal iste, manje ili veće cenovne kategorije uz odgovarajuću doplatu ukoliko je novi željeni proizvod u većoj cenovnoj kategoriji ili uz povrat dela novca ukoliko je u nižoj cenovnoj kategoriji.

Osnovni preduslov za zamenu inicijalno kupljenog artikla jeste da je isti ispravan, nenošen, sa svim pripadajućim oznakama / deklaracijom. Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen ili mu nedostaje deklaracija ili je oštećen drugom vrstom neadekvatnog korišćenja..

U slučaju kada je artikl koji želite da zamenite za isti u drugoj veličini poslednji na našem lageru naš operater će Vam u pisanoj formi dostaviti predlog mogućih opcija: zamena za isti model u drugoj boji ukoliko ga imamo u željenoj veličini, zamena za drugi artikl iste, niže ili više cenovne kategorije.

Ukoliko želite da zamenite Vaš proizvod iz razloga nesaobraznosti ili ukoliko je na proizvodu jasno vidljivo da ima grešku / manu i da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem tj postupanjem u skladu sa navodima u pratećoj deklaraciji molimo Vas da se upoznate sa našim jednostavnim postupkom reklamacije. Ukoliko Vas interesuju Vaša zakonom garantovana prava u postupka reklamacija ovde možete da ih pročitate. U slučaju da imate bilo koje dodatno pitanje možete nam se obratiti pisanim putem na našu email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Rok zamene

Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe (povrat inicijalno kupljenog proizvoda, isporuka novoga proizvoda) snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal kada Danis Style d.o.o. kao proizvođač dela prodajnog asortimana I prodavac ostalih vrsta roba, snosi trošak transporta (povrat inicijalno kupljenog proizvoda, isporuka novoga zamenskog proizvoda).
Ukoliko ste pogrešili pri kupovini ili se u međuvremenu predomislili, kako u pogledu dezena tako i u pogledu bilo koga drugog atributa, možete nam vratiti kupljene proizvode ili ih zameniti za neki drugi artikal. Trošak povrata inicijalno kupljenog proizvoda koji želite da vratite ili zamenite Vi plaćate u skladu sa cenovnikom kurirskih službi (cenovnici: Aks Express za teritoriju Republike Srbije, DHL za svet) ili lokalnih poštanskih operatera koje izaberete. Molimo Vas da ukoliko poručujete naše proizvode za isporuku izvan granice Republike Srbije imate u vidu da pri svakoj isporuci pored troška transporta imate dodatne lokalne troškove (carina, porezi, bankarske provizije i sl.). Iz ovih razloga svim cenjenim kupcima koji žele da prvi put poruče naše proizvode ili žele isporuku izvan granica Republike Srbije predlažemo da se oko svih detalja vezanih za proizvod predhodno konsultuju sa našim operaterom kako bi smo eventualne greške u izboru modela,veličine, dezena sveli na minimum.
Prilikom isporuke novog (zamenskog) proizvoda kupac na teritoriji Republike Srbije plaća iznos poštarine u skladu sa cenovnikom kurirske službe Aks Express koji možete preuzeti ovde.

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti da popunite online obrazac molimo Vas da sve podatke iz obrazca napišete u pisanoj formi i dostavite sa obaveznim prilogom računa / otpremnice na adresu Danis Style d.o.o. Knjaza Milosa 93-95 Arandjelovac.