Uslovi korišćenja i prodaje

Na osnovu odredbi definisanih cl.13, cl.27, cl.28, cl. 29, cl.30, cl.31, cl.34, cl.50, cl.51, cl.52, cl.53, cl.54, cl.56 Zakona o zaštiti potrošaca („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018-dr.zakon) privredno društvo Danis Style d.o.o., svoje poštovane kupce koji robu kupuju putem internet sajta www.prodajagarderobe.rs

O B A V E Š T A V A

 1. Prodaja robe putem internet sajta www.prodajagarderobe.rs obavlja se u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Danis Style d.o.o. Knjaza Milosa 93-95 Aranđelovac, mat.br. 20760206 PIB: 107231244, tel.broj: +381 63650508, Fax: +381 34721583, www.prodajagarderobe.rs, elektronska adresa za izjavljivanje svih žalbi, reklamacija i primedbi je: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Podatke o trgovcu možete pronaći na dnu strane.
 2. Osnovna obeležja svih naših artikala sa svim pripadajucim deklaracijama mogu se naci na sajtu www.prodajagarderobe.rs
 3. Prema Zakonu o zaštiti potrošaca („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018-dr.zakon) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.prodajagarderobe.rs smatra se prodajom na daljinu.
 4. Ugovor o prodaji na daljinu možete preuzeti ovde.
 5. Svi proizvodi koji se prodaju putem internet sajta www.prodajagarderobe.rs  poseduju svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji svakog pojedinacnog proizvoda, a u skladu sa svim relevantnim zakonima Republike Srbije.
 6. Saobraznost robe ugovoru se utvrduje iskljucivo prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajucom deklaracijom svakog pojedinacnog proizvoda.
 7. Prodajna cena robe naznacena je uz svaki artikal na nacin kako to propisuju zakoni Republike Srbije.
 8. Svi proizvodi koji imaju posebna svojstva ili mane, takode i oni proizvodi koji su na posebnim sniženjima ili akcijama ce biti jasno označeni sa naznačenom cenom svakog pojedinačnog proizvoda kako to propisuju zakoni Republike Srbije. Periodi trajanja promotivnih i/ili akcijskih sniženja će biti adekvatno naznačeni.

 

 1. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora ili prikaza na mobilnom uređaju, ne možemo garantovati potpunu jednakost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici (potrošaci) vide na ekranu svog monitora ili mobilnog uredaja. Molimo Vas da imate u vidu da u takvim slučajevima reklamacija nije opravdana.
 2. Ovde možete pogledati ili preuzeti sledecu dokumentaciju koja Vam daje osnovne informacije koje štite Vaša prava u postupcima kupovine online:Podaci o trgovcuObrazac Izjava o odustanku od ugovora zakljucenog na daljinu ili ugovora koji se zakljucuje izvan poslovnih prostorijePravo na odustajanje - postupakPravo na odustajanje - zakonska regulativaUgovor o prodaji na daljinuUslovi korišcenja i prodajePolitika privatnosti. Ukoliko želite da kupujete u našoj online prodavnici ili samo da se registrujete molimo da nakon što se upoznate sa Vašim pravima pošaljete potvrdu da ste ista procitali i da ste saglasni sa navedenim u njima klikom u odgovarajucim poljima na našem sajtu.
 3. Našu online prodavnicu možete da posetite i u njoj obavite željenu kupovinu kao Registrovani korisnik ili kao Gost.
 4. Sa posebnom pažnjom obrađujemo i koristimo licne podatke koje ste nam dostavili, a u skladu sa politikom privatnosti sa kojom se možete upoznati ovde.
 5. Prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzimte obavezu kupovine i placanja porucene robe.
 6. Sve Vaše kupovine na online sajtu Concept Store Shopa možete platiti na jedan od sledecih nacina:
  -    Placanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu.
  -    Placanje pouzecem gotovinski u trenutku isporuke, iskljucivo za kupovinu i isporuku na teritoriji Republike Srbije.
  Sa načnima plačanja možete se upoznati ovde.
 7. Kupovine uz posebne cenovne pogodnosti i/ili uz posebne prodajne podsticaje (nagradne igre, akcijska prodaja i slicno), obavlja se u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.prodajagarderobe.rs
 8. Usluga isporuke robe definisana je ovde i besplatna je za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije, dok je za ostatak sveta definisana ovde. Ukoliko ste se prilikom kupovine i isporuke izvan teritorije Republike Srbije opredelili za isporuku putem POSTEXPORT-a sve isporuke za vrednost proizvoda vecu od 50 eura je besplatna. Ukoliko ste se prilikom kupovine i isporuke izvan teritorije Republike Srbije opredelili za brzu kurirursku službu DHL za sve isporuke za vrednost proizvoda vecu od 300 eura je besplatna. Izuzetci od ovoga pravila su: posebna udaljena podrucja ciju listu možete preuzeti ovde, zemlje povecanog rizika ciju listu možete preuzeti ovde i podrucja/ zemlje pod sankcijama UN-a ciju listu možete preuzeti ovde.
 9. Proizvodi koji se isporucuju u zemlje izvan teritorije Republike Srbije se fakturišu sa iznosom troška transporta, ukoliko je kupovina podložna placanju troška transporta. Molimo da imate u vidu da ste u zavisnosti od iznosa kupovine i lokalne zakonske regulative možda u obavezi da na kupljene proizvode platite trošak carine i poreza na dodatu vrednost, kao i eventualne postojece dodatne zavisne troškove (priprema carinske dokumentacije i slicno) u sve skladu sa lokalnom zakonskom regulativom.
 10. Kupljenu robu isporucujemo na teritoriji Republike Srbije putem kurirske službe Aks Express, na nacin kako je to definisano ovde . Za sve teritorije izvan granica Republike Srbije isporuke vršimo putem brze kurirske službe DHL i obicnom poštom POSTEXPORT, na nacin kako je to definisano ovde.
 11. Proizvode kupljene putem online prodavnice www.prodajagarderobe.rs možete platiti pouzecem gotovinski u trenutku isporuke ili platnim karticama za kupovinu i isporuku na teritoriji Republike Srbije. Ukoliko želite da kupite proizvod koji ce biti isporucen na teritoriji van granica Republike Srbije placanje je iskljucivo definisanim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu. Nacine placanja možete pogledati ovde.
 12. U svakom trenutku imate pravo da odustanete od ugovora na daljinu, pre ili nakon prijema robe. Sa Vašim zakonom zagarantovanim pravima možete da se upoznate ovde. Postupak je definisan ovde , potrebno je samo da nam dostavite obrazac koji možete da preuzmete ovde.
 13. Ukoliko nakon prijema proizvoda isti ne želite da zadržite, imate pravo na odustanak od ugovora na nacin kako je to definisano ovde. U slucaju odustanka od ugovora, imate pravo na povracaj novca u skladu sa procedurom za povracaj sredstava koju možete preuzeti ovde. Molimo naše cenjene kupce da imaju u vidu da ukoliko su kupili proizvod koji ce biti isporucen izvan teritorije Republike Srbije dodatni troškovi koje su eventualno imali (transport, carina, porezi, bankarske provizije i sl.) ne podležu povratu novca u slucaju odustajanja od kupovine / povrata kupljenih proizvoda.
 14. Ukoliko u slucaju prijema porucenih proizvoda ustanovite da velicina nije odgovarajuca, imate mogucnost da proizvod zamenite za drugi u odgovarajucoj velicini u roku od 14 dana, na nacin kako je to definisano ovde.
 15. Ukoliko nakon prijema porucene robe ustanovite da artikal želite da zamenite za drugi artikal, koji može biti vece, manje ili iste cenovne kategorije od predhodno porucenog artikla, možete ga zameniti u roku od 14 dana na nacin kako je to definisano ovde .
 16. Za sve proizvode koje ste kupili putem internet sajta www.prodajagarderobe.rs imate pravo da izjavite žalbu, reklamacije ili primedbe u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošaca.Ovde  možete preuzeti dokument koji definiše Vaša zakonom zagarantovana prava. Postupak rešavanja istih se sprovodi na osnovu odredbi gore pomenutog zakona, kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013). na nacin koji je definisan za robu kupljenu putem online prodavnice. Nacin i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaci ovde.
 17. Kada imate potrebu da izjavite žalbu, reklamaciju ili primedbu neophodno je da nam pošaljete popunjen obrazac koji možete da preuzmete ovde.
 18. U slucaju kada nismo u mogucnosti da artikl za koji smo prihvatili reklamaciju zamenimo adekvatnim, drugim artiklom, obavezujemo se da cemo  Vam izvrši povrat sredstava. Proceduru za povrat sredstava možete pogledati ovde.
 19. Celokupan sadržaj prikazan na web sajtu Concept Store Shop-a, vlasništvo su kompanije Danis Style d.o.o..
 20. Sve Vaše porudžbine nastale tokom vikenda i praznika, bice obradene prvog narednog radnog dana.
 21. U slucaju da nastupi jedan od definisanih slucajeva više sile sve naše prethodno preuzete obaveze odlažemo za izvestan period vremena. Svi Ugovori preuzeti do toga trenutka ili u trenutku nastupanja stanja „Više sile“ ce delimicno ili u celosti biti okoncani sa strane jedne od ucesnika.Viša sila podrazumeva stanje rata, nemira, gradanskog rata, revolucije, vanrednog ili posebnog stanja funkcionisanja države, štrajka ili generalnog štrajka kljucnih infrastrukturnih institucija, obustave isporuke elektricne energije-telefonskih-internet usluga, prirodnih katastrofa i slicno.

 

Za sva dodatna pitanja ili eventualna razjašnjenja bilo kog od gore definisanih pravila funkcionisanja našeg internet sajta  www.prodajagarderobe.rs ili Vaših prava kao kupca možete nam se obratiti na jedan od sledecih nacina: dopisom koji cete nam poslati na email adresu  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili nas pozovite telefonom na broj +381 63650508 u periodu od 09:00 - 15:00h svakog radnog dana.

Osnovni podaci o firmi:

Firma (pun naziv): Danis Style d.o.o.
Poreski identifikacioni broj (PIB): 107231244
Sedište firme (ulica i broj, mesto): Knjaza Miloša 93-95 Aranđelovac

Broj telefona direkcije: +381 63650508


E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

S poštovanjem

Vaš Danis Style d.o.o.!