Politika privatnosti

Izuzetno  cenimo poverenje koje ste nam ukazali. Garantujemo vam da ćemo čuvati privatnost podataka koje ste nam dostavili.
Podrazumevamo da ste time što koristite našu web aplikaciju prethodno pročitali i saglasili se sa opštim uslovima korišćenja i prodaje.
Na našem web sajtu svi naši korisnici mogu redovno pratiti eventualne promene opštih uslova korišćenja i prodaje te posledično način i namenu obrade prikupljenih ličnih podataka.
Naš sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Oni su postavljeni kao pogodnost korisnika i Concept Store Shop ne kontroliše, niti je odgovorna za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti ukoliko takvi sajtovi imaju neodgovarajući sadržaj, sadrže viruse ili druge štetne materijale, vređaju ili narušavaju autorska prava.
Nismo odgovorni za sadržaj informacija objavljenih od strane korisnika putem ličnih komentara ostavljenih u sekciji “blog” ili “vesti”. Zadržavamo pravo da uklonimo sve poruke koje sadrže materijal koji smatramo nepristojnim, neprimernim ili na bilo koji drugi način neprihvatljivim. Ne smatramo se odgovornim niti smo u obavezi da pratimo komentare korisnika i samim tim odričemo odgovornost za sadržaj bilo kog saopštenja, bez obzira da li proizilazi ili ne iz zakona o autorskim pravima, kleveti, privatnosti ili drugog.


Pravo na informaciju

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja koje se tiču politike zaštite Vaše privatnosti ili toga kako se postupa sa Vašim privatnim podacima, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
U svakom trenutku možete nas zamoliti za upoznavanje sa Vašim ličnim podacima koje obrađujemo, možete tražiti njihovo ograničavanje, brisanje, ispravljanje ili prenos podataka.
Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja u svako vreme, može promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta, kao i da može da vrši izmene i dopune svih uslova korišćenja.
Sve promene uslova našeg poslovanja, uključujuči i opšte uslove poslovanja i obradu podataka o ličnosti objavićemo na našem web sajtu. Naši registrovani korisnici će imati dodatnu privilegiju pošto ćemo ih obavestiti slanjem odgovarajućeg obaveštenja na dostavljene elektronske adrese. Međutim, bez obzira na ove pogodnosti registrovanih korisnika molimo sve korisnike da redovno čitaju aktuelne opšte uslove poslovanja te posledično i namenu i način obrade prikupljenih ličnih podataka u delu web sajta za to namenjenom. Svaki korisnik, bez obzira da li je registrovan ili ne, može ukoliko želi da se informiše o našoj politici privatnosti kao i o ostalim uslovima poslovanja i direktnim upitom na elektronsku adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 


Zaštita privatnosti podataka

Za potrebe efikasnog i sigurnog poslovanja sakupljamo sledeće lične podatke: ime i prezime, adresu i mesto prebivališta, adresu elektronske pošte, kontakt telefonski broj, lozinku u šifriranom obliku te ostale podatke koje korisnik unese u obrasce na našem web sajtu www.prodajagarderobe.rs. Korisnik odgovara za tačnost unetih podataka. Navedeni podaci su nam neophodni kako bismo bili u mogućnosti da Vam isporučimo proizvode koje ste poručili u našoj online prodavnici, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu porudžbenice. Takođe, podatke koristimo kako bi smo pružili podršku u slučaju da Vam je potrebna, u postupcima organizacija nagradnih igara, kao i u cilju unapređenja kvaliteta servisa i asortimana koji nudimo našim vernim kupcima.
Molimo Vas da nas obavestite o promeni bilo kog ličnog podatka koji se evidentira prilikom registracije. U slučaju promene o kojoj nismo obavešteni nismo u mogućnosti da odgovaramo za bilo kakve nedostatke u pogledu efikasnosti realizacije Vaše narudžbenice, odnosno isporuke naših proizvoda.
Podaci koje ste nam dostavili prilikom posete i/ili registracije u našoj online prodavnici se čuvaju i obrađuju u skladu sa internim pravilima poslovanja i bezbednosti, uz strogu kontrolu dostupnosti istih isključivo onim zaposlenima kojima su isti potrebni u cilju efikasnog obavljanja poslova. Zaposleni u kompaniji Danis Style d.o.o. su u obavezi da poštuju poverljivost Vaših podataka.
Podatke koje ste nam poverili nećemo dostaviti neovlaštenim trećim osobama i sa njima ćemo postupati u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Lične podatke možemo dostaviti trećim licima isključivo po zakonskoj dužnosti, ovlašćenim ustanovama, a u skladu sa važećom zakonskom regulativom Republike Srbije.

 

„Kolačići“ (cookie)

Concept Store Shop koristi „kolačiće“ (Cookies) prilikom Vaših poseta našoj web lokaciji kako bismo Vam pomogli da korišćenje našeg web sajta prilagodite Vašim potrebama i kako bi ste pretraživali sve što želite brže i efikasnije.
Pojedinačnom korisniku se na početku posete dodeli kolačić sesije za identifikaciju i praćenje potrošačke korpice. Možemo na korisnikov računar spremiti i druge kolačiće, kao što su identifikacioni broj korisnika u šifriranom obliku (za prepoznavanje korisnika prilikom sledeće posete). Kolačići sesije se u memoriju servera pohranjuju samo za vreme trajanja posete i brišu se nakon jednog sata neaktivnosti, dok su trajni kolačići pohranjeni na kompjuteru korisnika 2 godine, nakon toga postanu neaktivni. Naši kolačići ne mogu da budu korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem računaru. Sem toga, Vaši lični podaci se skladište tek po dobijanju vaše izričite saglasnosti ili ako je to apsolutno neophodno da biste mogli da koristite ponuđenu uslugu i pristupite joj.
Svaki korisnik u svakom trenutku može da izbriše kolačiće iz svog računara ili mobilnog uređaja, pokretanjem odgovarajuće opcije u Vašem Internet browser-u.

 

 

Prijava na e-novosti

Možete se prijaviti na naše e-novosti kojima Vas, do opoziva, obaveštavamo o: novostima u ponudi u našoj online prodavnici, tekućim marketinškim aktivnostima, popustima za vernost-program lojalnosti, nagradnim igrama, kao i o svim drugim aktuelnim događanjima vezanim za Concept Store. Nakon popunjavanja obrasca, korisnik će na navedenu elektronsku adresu primiti poruku potvrde. Korisnik potvrđivanjem odgovarajućeg obrasca do opoziva ostaje prijavljen na e-novosti (tzv. opt-in odobrenje). Bilo kada korisnik može pismeno ili klikom na dugme Odjava u e-novostima ili putem mobilnog aparata u formi sms-a zatražiti da operater ličnih podataka trajno ili privremeno prestane koristiti njegove lične podatke u cilju direktnog marketinga što će biti učinjeno u roku od 15 dana od dana prijema zahteva.

 

Registracija korisnika

Našu online prodavnicu možete koristiti kao „Registrovani korisnik“ ili kao „Gost“.

Registrovani korisnici u postupku registracije prosleđuju zahtevane podatke. Svaki registrovani korisnik dobije svoje korisničko ime i lozinku, koja je tajna i poznata isključivo korisniku. Potrebno je da korisnik garantuje da će svojim korisničkim imenom i lozinkom upravljati isključivo lično, odnosno osoba koju je on ovlastio. Svaki korisnik lično odgovara za sadržaj koji upisuje na naš web sajt. Konačni kupac u našoj online prodavnici je isključivo onaj registrovani korisnik, odnosno neregistrovani korisnik (gost) koji kupuje robu za sopstvene potrebe ili neprofitnu delatnost. U našoj online prodavnici kupac je isključivo fizička osoba.U slučaju da se korisnik registruje, upisane podatke o kupcu, ćemo do opoziva, koristiti za obradu korisnikove porudžbenice, pripremanje drugih relevantnih ponuda, kao i za marketinške analize koje će pomoći u poboljšanju naše prodajne ponude. Podaci mogu biti korišteni i za ponovljeni marketing. Podaci se čuvaju do opoziva ili odjave u skladu sa zakonskom regulativom Republike Srbije. Korisnik se može bilo kada pismeno odjaviti mailom poslatim na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili klikom na dugme Brisanje računa. U slučaju da korisnik želi izbrisati korisnički račun, e-obaveštenje mora sadržati sledeće podatke: naslov poruke treba da bude Ukidanje korisničkog računa; u sadržaju poruke molimo navedite ime i prezime korisnika, adresa i elektronska adresa na koju se korisnik registrovao; poruka mora biti poslata sa elektronske adrese sa koje se korisnik prijavio kao registrovani član.

 

Kupovina kao GOST

U slučaju da korisnik želi da pretražuje sajt ili da obavi kupovinu nekog od raspoloživih proizvoda bez registracije, kao GOST, upisani podaci će se koristiti za obradu naručene porudžbenice. 

 

Kontaktni obrasci

Korisnik našeg web sajta može postaviti specifična pitanja posredstvom kontaktnih obrazaca koji su na našem sajtu dostupni na više mesta ili alternativno putem elektronskih adresa. Podaci koje korisnik dostavi prilikom postavljanja željenih upita će biti korišćeni za rešavanje korisnikovih pitanja.
E-adrese navedene na web stranici nisu lične, već poslovne e-adrese kompanije Danis Style d.o.o.. Znači, iste nisu vezane za jednu konkretnu fizičku osobu nego podatke dostavljene ovim putem mogu obrađivati različite osobe, a sve u cilju brzog i efikasnog rešavanja korisnikovog pitanja. Slanjem e-poruke posredstvom web obrasca ili na adrese navedene na tom web mestu korisnik se slaže sa opštim uslovima korišćenja naše online prodavnice koja se nalazi na adresi www.prodajagarderobe.rs.


Povezanost sa društvenim mrežama

Klikom na ikonu neke od društvenih mreža (Facebook, Instagram, itd…) koje se nalaze na web stranici, korisnik može jednostavno pristupiti našem profilu na željenim društvenim mrežama. Pored naših profila korisnik može da pristupi i objavama drugih profila na društvenim mrežama različitih sadržaja.
Klikom na neku od ponuđenih ikona društvena mreža će omogućiti korisniku efikasno i brzo relevantne informacije, a sve u skladu sa korisnikovim web aktivnostima i izabranim preferencama.


Sigurnost plaćanja 

Za prenos svih ličnih podataka naših korisnika koristi se tehnologija SSL, koja vodi računa o kodiranju svih informacija poslatih porudžbenicom. U slučaju da izaberete plaćanje platnom karticom podaci o platnoj kartici koje korisnik unese u kodiranom se obliku prenose iz korisnikovog kompjutera neposredno u autorizacioni server banke.
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, tako da se kompletan proces naplate obavlja na internet stranicama banke.
Provera podataka vrši se direktno između kupca i banke OTP BANKA SRBIJA ad NOVI SAD. Podaci o platnoj kartici nisu ni u jednom trenutku tokom transakcije dostupni našem sistemu.
Plaćanje svih porudžbenica u Republici Srbiji se vrši u dinarima (RSD). Ukoliko se korisnik opredeli za plaćanje platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije u dinarima biće konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operatori platnih kartica. Cena navedena na sajtu u dinarima je fiksna, međutim zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste kada istu prevedete u lokalne valute izdavalaca bankarskih kartica ili kada uporedite cenu u eurima  na našem sajtu sa cenom u eurima koja je primenjena u postupku naplate tj konverzije eura u dinare.