Načini plaćanja

Omogućili smo Vam jednostavne i efikasne modele plaćanja za sve Vaše kupovine na online sajtu i to:

  1. Plaćanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu
  2. Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, isključivo za kupovinu i isporuku na teritoriji Republike Srbije.

Svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Mastercard, Maestro, American Express kartice, bilo da kupovinu obavljate na teritoriji ili van teritorije Republike Srbije. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje. Ni jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


Plaćanje karticama

Odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja.
Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:
Broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, možete pročitati sa Vaše kartice na sledeći način:

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, OTP BANKA SRBIJA ad NOVI SAD, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i OTP banke, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
Plaćanje rezidentima Repubike Srbije je dozvoljeno isključivo u valuti RSD.
U slučaju nepoštovanja pravila kupac snosi krivičnu i materijalnu odgovornost.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TiB Stil je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.
Ne možete ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke

Ukoliko želite da kupite neki proizvod u našoj online prodavnici, a da isporuka bude na teritoriji Republike Srbije, imate dodatnu mogućnost plaćanja pouzećem gotovinski u trenutku isporuke putem kurirske službe.
U slučaju povraćaja sredstava kada ste robu platili u gotovini obavezujemo se da ćemo povraćaj sredstava izvršiti isključivo preko platne kartice (VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja) ili uplatom na Vaš tekući račun.Ne možete ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu u gotovini.

  1. Teritorija Republike Srbije

Proizvode možete platiti za isporuku na teritoriji Republike Srbije kako platnim karticama tako i pouzećem gotovinski u trenutku isporuke putem kurirske službe Aks Express.
Poručene proizvode šaljemo Vam u roku od 3-5 radnih dana od prijema potvrde porudžbine.
Ukoliko izaberete način plaćanja pouzećem plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine. 
U slučaju da izaberete plaćanje platnim karticama, kupovinu proizvoda ćete obaviti tako što će Vam ceo iznos kupovine biti naplaćen u postupku koji ćete slediti korak po korak nakon što ste kliknuli na dugme „plati“. 
Plaćanje svih porudžbenica u Republici Srbiji se vrši u dinarima (RSD).

  1. Ostatak sveta, izuzev teritorije Republike Srbije

Proizvode možete platiti za isporuku van teritorije Republike Srbije isključivo platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu, na način kako je to opisano procedurom plaćanja platnim karticama.
Ukoliko se korisnik opredeli za plaćanje platnim karticama inostranih Banaka izdavalaca, iznos transakcije u dinarima biće konvertovan u settlement valutu Banke (EUR) prema kursu Narodne Banke Srbije. Pri zaduživanju Vaše platne kartice, već konvertovan iznos će se konvertovati u Vašu lokalnu valutu, prema kursu koji primenjuju operateri platnih kartica. Cena navedena na sajtu u dinarima je fiksna, međutim zbog navedenih konverzija moguće je da dođe do odstupanja od iste kada istu prevedete u lokalne valute izdavalaca bankarskih kartica ili kada uporedite eursku cenu na našem sajtu sa cenom u eurima koja je primenjena u postupku naplate tj konverzije eura u dinare. 


U ime Danis Style -a obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni [ime prodajnog mesta] (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


Ukoliko niste u mogućnosti da izvršite plaćanjem ni jednim od navedenih načina, molimo Vas kontaktirajte nas na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili nas pozovite telefonom na broj +381 34 721 583 u periodu od 09:00 - 15:00h svakog radnog dana za sve dodatne informacije.

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima Načina plaćanja.

Informacije po pitanju isporuke, zamene, eventualne relamacije, povraćaja sredstava ili odustajanja, možete pronaći putem sledećih linkova:

Zamena veličine i zamena artikla

Reklamacije

Povraćaj sredstava

Pravo na odustajanje

 

Osnovni podaci o firmi:

Firma (pun naziv): Danis Style d.o.o.
Poreski identifikacioni broj (PIB): 107231244
Sedište firme (ulica i broj, mesto): Knjaza Milosa 93-95 Arandjelovac

Broj telefona direkcije: +381 63650508


E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

S poštovanjem

Vaš Danis Style d.o.o.!