Povraćaj sredstava

Procedura za povraćaj sredstava

Procedura za povraćaj sredstava je jednostavna i sastoji se od nekoliko koraka:

  1. Molimo Vas da nam na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. pošaljete popunjen obrazac za povraćaj sredstava koji možete da preuzmete ovde i da priložite potrebnu dokumentaciju.
  2. Operater online prodavnice će Vam poslati potvrdu validnosti dostavljenih podataka kao i instrukciju za povrat proizvoda.
  3. Proizvod namenjen za povrat adekvatno spakujte kako u transportu ne bi došlo do oštećenja. Obavezno priložite fakturu / otpremnicu. Povrat se vrši u skladu sa instrukcijom koju ste dobili od našeg operatera, a zavisi od osnova za povrat.
  4. Povrat sredstava ćemo izvršiti u najkraćem vremenskom roku, a nakon prijema proizvoda i verifikacije njegovog adekvatnog ispravnog stanja.
  5. Ukoliko Kupac odustane od ugovora na daljinu pre isporuke proizvoda, novac će mu biti u najkraćem roku vraćen na račun sa koga je izvršena uplata. Takođe u slučaju kada nismo u mogućnosti da isporučimo željeni proizvod a Vi ne želite drugi iz našeg asortimana novac će Vam takođe biti vraćen u najkraćem roku.

Poručeni artikal, bez prethodnog dogovora sa operaterima u Online prodavnici, nije moguće samoinicijativno poslati na adresu na računu / otpremnici ili sa ovoga sajta. Svaki takav paket biće vraćen pošiljaocu o njegovom trošku.


Način i troškovi povrata sredstava

U slučaju povraćaja sredstava za proizvode koje ste platili nekom od platnih kartica, obavezujemo se da povraćaj izvršimo isključivo preko platne kartice kojom ste izvršili plaćanje (VISA, EC/MC, Maestro i drugih elektronskih metoda plaćanja). Banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice sa koje je artikal i plaćen. Ukoliko ste proizvode platili prilikom preuzimanja u gotovini obavezujemo se da ćemo novac uplatiti ili na Vaš tekući račun ili na platnu karticu. Molimo Vas da imate u vidu da ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, ne možete zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica, kao ni za plaćanja izvršena u gotovini.Iznos novca koji ste platili po osnovu ugovora na daljinu će Vam biti vraćen u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja (najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku i proizvoda).Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac u slučaju odustanka od ugovora na daljinu ili zamene artikla za drugi artikal ili drugu veličinu istog artikla. U slučaju nesaobraznosti artikla, isporuke pogrešnog artikla ili artikla sa manom trošak transporta robe i novca snosi Daniss Style d.o.o..

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima povraćaja sredstava.

Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti da popunite online obrazac molimo Vas da sve podatke iz obrazca napišete u pisanoj formi i dostavite sa obaveznim prilogom računa / otpremnice na adresu Danis Style d.o.o. Knjaza Milosa 93-95 Arandjelovac.

Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično možete nam se uvek obratiti na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.